Utorak, 30 Siječanj 2018 13:20

Gartner dodijelio Malwarebytes-u laskavu titulu "vizionara" u Čarobnom Području

Napisao

Ponosan sam što mogu objaviti da je Gartner, za 2018-to Gartner-ovo Čarobno Područje za platformu zaštite krajnjih točaka, proglasio Malwarebytes vizionarom. Malwarebytes je odabran zbog svoje vizijske cjelovitosti i sposobnosti za izvršenje obećanog.

 

Naš je cilj svakom korisniku pružiti iskustvo bez zlonamjernog programa i osposobiti ih za zaštićenu navigaciju na svim uređajima, na poslu i kod kuće, sada i u doglednoj budućnosti. S rastom prijetnji, kako količinski tako i u učestalosti, jasno je da tradicionalna rješenja nisu dovoljna za zaštitu krajnje točke. Poduzeća prepoznaju potrebu za ponovnim razmatranjem u pristupu obrane krajnje točke, te se obraćaju Malwarebytes-u zbog njegovog potvrđenog uvida u prijeteći krajolik i kretanju prema viziji jedinstvenog rješenja za upravljanje cjeloživotnog ciklusa prijetnje: zaštita, otkrivanje i odgovor.

 

Izvješće Gartner EPP MQ obavještava da Malwarebytes donosi sposobnosti snažne zaštite po atraktivnoj cijeni. Kao dokaz tomu, Malwarebytes posjeduje u svojoj ponudi raznolike verzije sigurnosnih programa za zaštitu i oporavak krajnje točke, ovisno o potrebi klijenta. Tijekom proteklih 12 mjeseci Malwarebytes je zabilježio u potražnji sedam puta veći porast korisnika velikih poduzeća.

Malwarebytes je nedavno je proslavio 10-godišnjicu u pružanju najbolje zaštite u klasi. U tih deset godina smo izgradili izuzetno povjerenje kod naših kupaca, od kućnih korisnika do poduzeća. Od nas je traženo da riješimo najteže probleme - da oporavimo zaražene krajnje točke - kad sve ostala sredstva iznevjere. S tom vidljivošću i uvidom smo tijekom godina izbrusili naš zanat i razvili najopsežniju zaštitu za krajnju točku. Nazvali smo je Multi-Vector Protection ili Više-vektorska zaštita (VVZ).

 

Put prema VVZ-ti započeo je kada smo shvatili da niti jedan zaseban pristup ne može biti učinkovit protiv višestrukih tehnika koje napadači mogu koristiti. Neke od njih bi isporučile korisnički teret iskorištavanjem ranjivosti, druge bi provodile ciljanu špijunsku kampanju kako bi se dostavio najučinkovitiji zlonamjerni program. Neke su zaobišle sve sigurnosne prepreke klikom na zlonamjerni privitak e-pošte. Morali smo ponuditi sveobuhvatnu zaštitu štiteći od spomenutih i protiv mnoštva drugih napadačkih vektora. Zato VVZ posjeduje sedam tehnoloških slojeva u otkrivanju prijetnji, zaustavljanju i njihovom uklanjanju.

 

Baš takav pristup nam je omogućio zaštitu naših klijenata od prijetnji, kao što su visokorazvijeni napadi ucjenjivačkim programom koji su se redovito pojavljivali na naslovnicama tijekom 2017. godine.

Što je sljedeće?

 

Vrhunska tehnologija i napredne značajke ne znače puno ukoliko nisu primijenjene i korištene ispravno. Zato je velika pažnja ovdje u Malwarebytes-u da se pobrinemo da, dok razvijamo najnaprednije tehnologije, činimo ih ujedno jednostavnima za uporabu. Dio toga uključuje i održavanje naših korisnika svjesnih najnovijih dostignuća zlonamjernog programa i sposobnosti naših proizvoda da štite od njega. Dakle, iako je ovo uzbudljivo razdoblje za nas ovdje u Malwarebytes-u, nema odmora na našim lovorikama.

 

Ostanite na našem programu kako biste saznali više o našim najnovijim dostignućima u borbi protiv kibernetičkog kriminala.

Pročitano 1324 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 31 Siječanj 2018 08:00
© 2017 DiMeros d.o.o. Sva prava pridržana.