MALWAREBYTES INCIDENT RESPONSE

Centralizirana detekcija prijetnji i oporavak.

Odgovara na incidente kada je najbitnije

Zlonamjerne prijetnje sve su sofisticiranije u izbjegavanju detekcije. Prema istraživanju Ponemon Instituta zlonamjerne ili kriminalne povrede podataka traju u prosjeku 229 dana kako bi se identificirale (vrijeme zadržavanja) i 82 dana da bi ih se obuzdalo.

A vrijeme potrebno za sanaciju tih incidenata je znatno, često zahtijevajući sate i sate samo za oporavak jedne krajnje točke. Dugotrajno vrijeme zadržavanja i dugotrajno ponovno podizanje sustava čine se neizbježnim za iskusni IT tim. No, jesu li? Malwarebytes Incident Response mijenja tu jednadžbu.

 

Rješava Vaše potrebe u oporavku

Traga za zlonamjernim programom i odstranjuje ga

Malwarebytes Incident Response skenira umrežene krajnje točke u potrazi za naprednim prijetnjama uključujući zlonamjerni program, PUP-ovima i oglašivačkim programom te ih otklanja. Naš vlasnička Sposobnost Povezivanja otklanja sve tragove zlonamjernog koda, uključujući njegove artefakte i popravlja oštećene datoteke. Unaprjeđuje Vaše otkrivanje prijetnji dok pritom smanjuje vrijeme zadržavanja zlonamjernog programa i odstranjuje potrebu za ponovnom instalacijom.

Automatizirani odgovor na incident

Predinstaliran Malwarebytes-ov Incident Response na vašim krajnjim točkama tako da imate naprednu detekciju prijetnji i sanaciju spremno na klik gumba. Integrira se s postojećim upravljačkim programom krajnje točke, SIEM-om i alatima za otkrivanje prijetnji kako bi automatski reagirao na upozorenja o incidentima. Automatiziranje odgovora na prijetnje pomaže tvrtkama u ubrzavanju njihovih procesa odgovora na incident dok u isto vrijeme smanjuje vrijeme zadržavanja napada.

 

Prilagodljiva implementacija i integracija

Malwarebytes Incident Response uključuje uporan i ne-uporan agent. To omogućuje prilagodljive mogućnosti implementacije za različita poslovna IT okruženja. Jednostavno se integrira u postojeće zaštitne slojeve pritom ispunjavajući Vaše operativne (Windows i Mac OS X) i infrastrukturne zahtjeve.

 

Malwarebytes Incident Response tehnologije

Svojstvo odgovaranja na incidente

Brzo, iznimno učinkovito skeniranje za prijetnjama s mogućnošću pokretanja po zahtjevu, rasporedu i s mogućnošću automatiziranog skeniranja.

Oporavljanje od povrede podataka

Ne-uporni (bez agenta), lagani alat koji se može implementirati i integrirati s postojećim alatima drugih tvrtki, uključujući platforme za upravljanje krajnjim točkama i SIEM-om. Traga za zlonamjernim programima i prijetnjama na umreženim krajnjim točkama s indikatorima kompromitacije (IOC) koristeći OpenIOC okvira za dijeljenje prijetnji.

 

Svojstvo povezivanja

Tehnologija bez potpisa koja prepoznaje i temeljito otklanja sve prijetnje povezane s primarnim teretom prijetnje.

 

Forenzički vremenski razvojni proces

Brzo prikuplja detalje o događajima i detalje od prijavljenih detekcija iz više od 20 Windows-ovih podatkovnih arhiva te ih prikazuje vremenski i kronološki u okviru, omogućujući timovima zaštite da otkriju što/kada/kako je ugrožena krajnja točka i na što se moguće napad proširio.

 

Višestruke mogućnosti skeniranja

Hyper, Threat i Custom odabiri skeniranja omogućuju podesiva, neprimjetna skeniranja koja neće prekidati u radu krajnje korisnike.

 

Malwarebytes platforma u oblaku

Pojednostavljena implementacija, upravljanje

Naša platforma u oblaku dostavlja Malwarebytes Endpoint Protection putem jednog, ujedinjenog agenta za krajnju točku. Implementacija i upravljanje su pojednostavljeni koristeći trenutačnu mogućnost spomenute realizacije u cilju pružanja vremenske iskoristivosti, te uz zadržavanje jednostavne prilagodljivosti.

Upravljanje pravilima i vidljivost na prijetnje

Pruža jednostavno, izravno, centralizirano upravljanje sigurnosnim pravilima, implementacije, kreiranje korisničkih računa i vidljivost prijetnji za sve zemljopisno distribuirane krajnje točke.

 

Upravljanje elementima

Dostavlja na desetke korisnih pojedinosti o sustavu krajnjih točaka na dlan administratora, uključujući mrežna sučelja, uređaje za pohranu, memorijske predmete, instalirani program, ažuriranja programa, programe za automatska pokretanje i još mnogo toga.

 

Tehničke karakteristike

Malwarebytes Incident Response

Dostupni jezici

Engleski

 

Uključene komponente

  • Malwarebytes platforma u oblaku
  • Malwarebytes Incident Response (uporni Windows i Mac OS X agenti)
  • Breach Remediation (ne-uporni Windows CLI, Mac GUI, Mac CLI agenti)
  • Forenzički vremenski razvojni proces (Windows)
  • Podrška telefonom i elektroničkom poštom

 

Hardverski zahtjevi

Windows
CPU: 1 GHz
RAM: 1 GB (klijenti); 2 GB (serveri)
Prostor na disku: 100 MB (program + logovi)
Aktivna internetska veza

Mac
Bilo koji Apple Mac uređaj koji podržava Mac OS X (10.10 ili noviji)
Aktivna internetska veza

 

Podržani operativni sistemi

Windows 10® (32-bit, 64-bit)
Windows 8.1® (32-bit, 64-bit)
Windows 8® (32-bit, 64-bit)
Windows 7® (32-bit, 64-bit)
Windows Vista® (32-bit, 64-bit)
Windows XP® with SP3 (isključivo 32-bit)
* Windows Server 2016® (32-bit, 64-bit)
* Windows Server 2012/2012R2® (32-bit, 64-bit)
* Windows Small Business Server 2011
* Windows Server 2008/2008R2® (32-bit, 64-bit)
* Windows Server 2003® (isključivo 32-bit)
Mac OS X (10.10 ili noviji)Imajte na umu da Windows serveri koji koriste Server Core instalacijski proces nisu podržani.

*Integracija Windows Action Centra nije podržana za Windows Server operativne sisteme.

GLAVNE POVEZNICE

O DIMEROSU

DiMeros je tvrtka s iskustvom u pružanju različitih prodajnih, konzultantskih usluga, surađuje i zastupa hrvatske tvrtke te je Platinum zastupnik tvrtke Malwarebytes za Hrvatsku.

NAŠI PARTNERI

INFORMACIJE

Adresa: 1. Stara Pešćenica 69,
10000 Zagreb, Hrvatska

E-poštainfo@dimeros.hr
E-adresawww.dimeros.hr
OIB: 31757733454
Telefon
: +385 1 24410 66

Fax: +385 1 24410 66
Mobitel: +385 98 49 1022

KONTAKT

© 2017 DiMeros d.o.o. Sva prava pridržana.