O NAMA

DiMeros je tvrtka s iskustvom u pružanju različitih prodajnih i konzultantskih usluga. Sudjeluje u poslovima od modeliranja poslovnih i informatičkih projekata pa do implementacije dogovornih projekata. Surađuje s nekoliko inozemnih i hrvatskih tvrtki te ih zastupa kod najvećih i najznačajnijih kupaca u Hrvatskoj i inozemstvu.
 
DiMeros svoje usluge nudi i u domeni zastupništva tvrtke Malwarebytes za Republiku Hrvatsku i područje jugoistočne Europe.

NAŠE AKTIVNOSTI

usluga-1-dimeros.jpg

Prodajne aktivnosti za partnere

DiMeros nudi svojim partnerima konzultantske usluge za potrebe različitih projekata. U njihovo ime samostalno odrađuje kompletan prodajni proces.

usluga-2-dimeros.jpg

Savjetodavne usluge za krajnje korisnike

Savjetodavne usluge za krajnje korisnike se mogu podijeliti u četiri različita, ali na neki način potpuno povezana područja.

usluga-3-dimeros.jpg

Platinum Malwarebytes partner

DiMeros je glavni zastupnik tvrtke Malwarebytes i njihovih Anti-Malware, Anti-Virus i Anti-Ransomware poslovnih proizvoda za Republiku Hrvatsku i područje jugoistočne Europe.

NAŠI PARTNERI

Optimal Sistemi d.o.o.
WEBiNtegral d.o.o.
Alfa Promeros j.d.o.o.

GLAVNE POVEZNICE

O DIMEROSU

DiMeros je tvrtka s iskustvom u pružanju različitih prodajnih, konzultantskih usluga, surađuje i zastupa hrvatske tvrtke te je Platinum zastupnik tvrtke Malwarebytes za Hrvatsku.

NAŠI PARTNERI

INFORMACIJE

Adresa: 1. Stara Pešćenica 69,
10000 Zagreb, Hrvatska

E-poštainfo@dimeros.hr
E-adresawww.dimeros.hr
OIB: 31757733454
Telefon
: +385 1 24410 66

Fax: +385 1 24410 66
Mobitel: +385 98 49 1022

KONTAKT

© 2017 DiMeros d.o.o. Sva prava pridržana.